Aroma Touch Therapie

Sole To Soul

...van de voetzool... naar de ziel...


Voetreflexologie, Reiki,

Access Consciousness Bars™,

Energetisch heling.


Aroma Touch Therapie

 

De 8 voordelen van de DoTERRA Aroma Touch Technique:

 

-eenvoudige en intuïtieve aanrakingstechniek

-ondersteuning stress management

-geeft jouw immuunssteem de perfecte boost

-ondersteunt het zelfhelend vermogen

-brengt je lichaam in een natuurlijke homeostase

-ondersteunt het welzijn en een gezond functionerend autonoom zenuwstelsel

-werkt met het energetische systeem van je lichaam

-combineert Oosterse en Westerse geneeswijzen

 

 

Wat is Aroma Touch Therapie?

 

Er wordt gewerkt langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten van de rug en de voeten (staan in verbinding met de ingewanden). De toepassing heeft als doel het zenuwstelsel van het lichaam te helpen in evenwicht te brengen. Het is een zachte manier van aanraken, niet vergelijkbaar met een gewone massage. De essentiële oliën doen het werk.

 

De 4 stappen van een AromaTouch zijn: stress vermindering, versterken van het immuunsysteem, gezonde ontstekingsreacties in het lichaam te ondersteunen en het verbeteren van de communicatie tussen weefsel en organen via het zenuwstelsel. Je bereikt op die manier de homeostase. Dit is de staat van het lichaam waarin het de zelf genezende vermogens aanspreekt. Door de aromatische geuren die vrijkomen van de essentiële oliën van dōTERRA zal je tijdens de toepassing merken hoe ontspannend dit is en het een heel positieve invloed heeft op lichaam en geest.

 

De AromaTouch™ techniek werkt met essentiële oliën en een vriendelijke aanraking langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten van de rug tot de voeten.

 

Doel is zowel het sympathische als parasympatische zenuwstelsel helpen in evenwicht te brengen en daarmee het zelfhelende vermogen te versterken.

 

AromaTouch™  is een zachte, ritmische aanraking die, door middel van essentiële oliën die diep het weefsel binnen dringen, ondersteuning geeft daar waar nodig is.

 

Een AromaTouch™ techniek behandeling duurt circa 45 minuten.