Transgender

Sole To Soul

...van de voetzool... naar de ziel...


Voetreflexologie, Reiki,

Access Consciousness Bars™,

Energetisch heling.


Genderdysforie

 

 

Omdat ik zelf moeder ben van een trans-zoon, en in mijn zoektocht in deze niet echt de meest gepaste hulp - voor mezelf - vond om dit proces te doorworstelen, heb ik besloten om dit ook in mijn praktijk op te nemen.

 

Wat doe je als je kind zegt dat hij/zij in het verkeerde lichaam zit? Dat je dochter zegt dat ze liever een jongen wil zijn?

Of je zoon zegt dat hij liever een meisje is?

 

Zinnen als: "Dit wil ik niet!" en "Ik ben bang dat ik mijn kind kwijtgeraak!", zijn de meest voorkomenden.

 

Hoe ga ik hiermee om? Het 'Waarom overkomt MIJ dit?' is ook een vraag om duidelijkheid.

 

We willen voor alles een reden weten, een schuldige kunnen aanduiden. Maar die is er niet. Dus moeten we het op eigen houtje doen.

Er zijn natuurlijk verschillende therapeuten beschikbaar die je hierbij kunnen helpen. Maar soms wil je het op een andere manier benaderen.

 

Je kind zit in een proces, je wil hem/haar bijstaan, maar zelf zit je natuurlijk ook met je eigen verwerking. Je wil je kind alleen maar helpen en bijstaan, en niet belasten met jou gevoelens. Want het is zo toch al moeilijk genoeg...?

 

In mijn praktijk kan je terecht voor een open gesprek, je hart luchten, praten met iemand die terdege weet, voelt en beseft wat jij doormaakt.

 

Indien gewenst kan dit samen met je kind, eventueel ook met mijn zoon, die hier vanzelfsprekend ook voor openstaat en iedereen wil bijstaan die hiermee worstelt.

 

Alles is mogelijk.

 

Wees welkom.